Ga naar hoofdinhoud

Seizoen 2023 is ten einde

Alweer een feestje

Seizoen 2023 is ten einde en wat een mooi en bijzonder seizoen hebben we achter de rug! Terwijl ik deze woorden schrijf, kijken we terug op een seizoen vol warme dagen met af en toe wat verfrissende regenbuien. Het was een jaar vol avontuur, gezelligheid en onvergetelijke momenten. We willen jullie dan ook allemaal hartelijk bedanken voor wederom een heerlijk seizoen wat voor ons alweer aanvoelde als een succes.

KanotochtZoals altijd was het kanoën een populaire activiteit. We zagen velen van jullie genieten van de prachtige rivier La Vienne met de schilderachtige landschappen die onze omgeving te bieden heeft. Het geluid van peddels in het water en lachende gezichten in en buiten de boot blijft altijd weer een feestje.

Onze table d’hôte werd opnieuw goed bezocht. Mooi om te zien dat we jullie hebben kunnen verwennen met heerlijke gerechten en gezellige diners onder de sterrenhemel. Het samen delen van maaltijden en verhalen is altijd een hoogtepunt van ons seizoen. Af en toe was het zelfs te heet om een table d’hôte te kunnen organiseren, maar dit jaar ging het wederom om de kwaliteit en niet om de kwantiteit.

Voor en najaar

Het voorjaar begon ook al weer geweldig met trainingsweken voor gemotiveerde triatleten en een spannende wedstrijd in Lacanau. Jullie sportieve spirit en enthousiasme geeft ons altijd een heerlijke boost om vol het seizoen in te duiken.

De vroege vakantiegangers brachten een warme en gastvrije sfeer met zich mee, en we hebben genoten van jullie gezelschap. Het was geweldig om nieuwe en bekende gezichten te zien. De herinneringen aan gezellige avonden aan de lange tafel met hier en daar “een drankje” worden gekoesterd 😊

Het hoogseizoen was zoals altijd hard werken, maar het was alle inspanning meer dan waard. Jullie brachten leven en vreugde naar onze camping, en we zijn dankbaar voor de geweldige tijd die we samen hebben doorgebracht. Maar ook het naseizoen mocht er weer zijn. September blijft een geweldige maand. Al 17 jaar lang staat deze maand garant voor mooi weer.

Nu, op 1 oktober, begint de rustigere periode waarin we even op adem kunnen komen. We gaan eens nadenken of er bepaalde zaken zijn die we inhangmat 2024 nog kunnen verbeteren. We kijken dus ook al vol spanning uit naar seizoen nummer 18 dat voor ons ligt. We hebben al tal van spannende plannen en aanbiedingen voor 2024 in petto, Vergeet dus niet om je e-mailadres hier achter te laten, zodat je op de hoogte wordt gehouden van alles wat er komen gaat.

Nogmaals, dank jullie wel voor een fantastisch seizoen op Le Petit Mas d’ile. We kunnen bijna niet wachten om jullie weer te verwelkomen en samen nieuwe avonturen te beleven in het komende seizoen. Een mooi najaar gewenst en op naar mooie vakanties in 2024!

Met warme groeten,

Caroline & Arthur
www.lepetitmasdile.com

Dit bericht heeft 1 reactie

  1. Leuke blog Arthur. Leuk als je ons op de hoogte houdt. Fijne vakantie nu voor jullie.
    Groetjes Roos en Bob

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top