Skip to content
Le Plus joli endroit en Charente

Agreable gîtes - petit camping - propriétaire Neerlandais

Ca c'est Le Petit Mas d'ile pres de Confolens en Charente (16)

Pages Francais sous construction

Gîtes ou petit camping

Vous cherchez un gîte cosy ou un petit camping en France où vous avez encore l’espace à l’ancienne et où la convivialité et l’accueil sont de mise ? Une vue magnifique et des propriétaires hollandais ? Arrêtez de chercher, vous l’avez trouvé. Ce ne sont pas nos mots, mais ceux de nos hôtes. En plus de 15 ans, Le Petit Mas d’ile, près de Confolens, est devenu un lieu à l’ambiance unique. Encore une fois pas nos mots.

Het zal een mix zijn van alle aanwezige ingrediënten. Zoals de zeer ruime kampeerplaatsen (kleinste 250 m2), de meer dan gezellige en ruim opgezette gîtes. De gezamenlijke maaltijden  buiten, onder een comfortabele overkapping en uiteraard de kampvuuravonden met sterke verhalen. Dat is allemaal te vinden in een gezellige gîte of een kleine camping.

E-book en tips

Tel daar nog bij op dat je je om de kinderen geen zorgen hoeft te maken. Die hebben al vriendjes als ze de auto uitrollen en zijn het al pubers? Ook geen probleem, die hebben tegenwoordig hun eigen hangplek met wifi. Met toestemming van de ouders kunnen ze op die plek ook hun eigen tentje opzetten.

Hou onze blogs in de gaten, of beter nog, schrijf je in voor de nieuwsbrief en download meteen gratis ons handige E-book met alle tips en wetenswaardigheden en mis niets. Een gezellige gîte of een kleine camping heb je nu in ieder geval gevonden

een gezellige gîte of een kleine camping - Le Petit Mas d'ile
een gezellige gîte of een kleine camping
Gratis tips voor je vakantie in de Charente

Je hebt lang en hard gewerkt, thuis probeer je alle ballen hoog te houden en dan opeens moet er ook nog nagedacht worden over de vakantie. Waar naartoe? Wij kunnen je alvast op weg helpen.

Wij hebben een fraai en handig E-book gemaakt over de Charente. De voorpret kan beginnen. Droom alvast weg bij spannende kastelen, pittoreske plaatsjes en fijne restaurantjes. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met waardevolle tips en ontvang gratis als welkomstcadeautje de gratis tips voor een fijne vakantie bij Le Petit Mas d’ile in de Charente.

Als bonus krijg je het wachtwoord voor “De Bieb”. Hierin vind je wandel- en fietsroutes en recepten die je kan downloaden.

Onze gites en camping in de Charente - Frankrijk

Gîtes

Een gezellige gîte of een kleine camping

Camping

Een gezellige gîte of een kleine camping
Wie, wat en hoe dan?
Eigenaren Le petit Mas d'ile

Caroline en Arthur

Wij heten je van harte welkom bij Le Petit Mas d’Ile. Wij zullen er alles aan doen je een fijne vakantie te bezorgen. Je kan nog iets meer “over ons” lezen!

Gezellige gite en kleine camping

Onze voorzieningen

Op ons terrein hebben we diverse voorzieningen waaronder een zwembad met fijn terras, maar vooral veel ruimte om te genieten en te spelen.

Gezellig aan de lange tafel

Table d'Hôte

Wij koken drie keer per week voor onze gasten. Ook is het mogelijk om een hè we zijn er schotel” te bestellen wanneer je bij ons aankomt.

Weten wanneer er een nieuwe blog is geplaatst?

Met regelmaat plaatsen wij ook blogs met nieuwtjes, wetenswaardigheden of gewone leuke verhalen die tot ieders verbeelding zullen spreken.

Wil je een seintje krijgen van die nieuwe blogs schrijf je dan even in en wij laten je weten wanneer er een nieuw blog is geplaatst. Uiteraard kan je je altijd weer afmelden.

Je kan alvast even bij het overzicht van de blogs kijken.
Bekijk onze camping & gites in de Charente in vogelvlucht

Met dit filmpje krijg je niet alleen zin in de vakantie maar ook meteen een goed beeld van de ligging van onze Herenboerderij, de camping met de ruime plaatsen en de ligging van het zwembad.

Ook de kamers uit de diverse gites komen in beeld. Ook komen er wat activiteiten voorbij. Kortom, de ideale plek voor een heerlijke vakantie als je op zoek bent naar gezellige gîtes of een kleine camping

Jouw Tour de France - 3 gelijkwaardige campings

De meesten van jullie zal het vast bekend voor komen. Je bent je vakantie aan het plannen en je wilt niet op 1 plek blijven. Uiteindelijk heb je dat eerste fijne plekje gevonden waar je wel een week of langer wilt blijven, maar nu nog die 2e en wellicht 3e fijne plek.

Wij krijgen met regelmaat de vraag of wij nog zo’n plek als Le Petit Mas d’ile kennen? Altijd lastig, want wij kamperen niet meer en zijn natuurlijk in het hoogseizoen ook niet onderweg. Dat bracht ons op het idee om te gaan zoeken naar gelijkwaardige accommodaties en wij denken dat wij daar goed in geslaagd zijn. Maar oordeel zelf en klik op de kaart.

Frankrijk
acsi-logo
Zoover_Award_Silver2015
logo_campingfrankrijkeu_512px

Hallo, ik vond het hier heel leuk om met alle kinderen te spelen! De schommelband en zwembad zijn vet cool

Marlies

Wij hebben het enorm naar onze zin gehad. Zowel de kinderen als wij zijn volledig tot rust gekomen. Hartelijk dank

Fam. Van der Broeke

Beste Arthur en Caroline, wij hebben een fantastische tijd bij jullie gehad. Dank voor de goede zorgen en wellicht tot…

Hans en Jolanda
Back To Top