Skip to content

Aankomst / Vertrek

  1. Aankomst in alle gites is na 16.00 uur. Eerder arriveren is helaas niet mogelijk ivm schoonmaakwerkzaamheden. Houd hier dus rekening mee wanneer u toch ’s-nachts wilt gaan rijden.
  2. Aankomst op de camping is na 12.00 uur. De gasten die vóór u op de plek staan moeten ook gelegenheid hebben om in te pakken en te vertrekken. Ook hier geldt dat eerder arriveren niet mogelijk is. Het wordt als vervelend ervaren wanneer u staat te wachten wanneer een ander aan het inpakken is. Ook hier dus svp rekening houden met ’s-nachts rijden !
  3. Dus bij vertrek de kampeerplaats vrij maken vóór 12.00 uur en/of de gîte vóór 11.00 uur.

Betaling

  1. Na reservering krijgt u een schriftelijke bevestiging met de details van de door u gevraagde reservering en de wijze van betaling. De aanbetaling bedraagt 50% van de verblijfskosten. De reservering is definitief op het moment dat de 1e betaling, te voldoen binnen 14 dagen na reservering, is ontvangen. De 2e betaling van 50% dient uiterlijk 8 weken voor aankomst te zijn voldaan. Dit geldt voor zowel een reservering van een campingplaats als van een gîte.
  2. Bij annulering tot uiterlijk 8 weken voor aankomstdatum worden u geen kosten in rekening gebracht en wordt het aanbetaalde bedrag teruggestort. Daarna bent u de gehele reissom verschuldigd, dit mede omdat de kans op verhuur van de accommodatie/kampeerplek op zulke korte termijn zo goed als onmogelijk is.

Wij raden u dus aan te zorgen voor een eigen annuleringsverzekering !

Bij voortijdig vertrek worden niet gebruikte nachten niet terugbetaald !

Borgsom

Voor alle gîtes berekenen wij een borgsom van € 100,00. Deze borgsom wordt na vertrek aan u terugbetaald, na controle op goede staat en eventuele schade.

Schoonmaakkosten

Wij verwachten dat u te allen tijde de gîte en/of tuinhuis of de ingerichte tent schoon en opgeruimd achterlaat, d.w.z. afval opruimen, de afwas gedaan, fornuis schoongemaakt en alle bedden afhalen.

De kosten : Boerderijwoning € 50,00, Belle Vue € 75 en De la Bonne € 75.
De gehele woning (Boerderijwoning + Belle Vue) maken wij schoon voor € 125,00 Voor de Tunneltent zijn de schoonmaakkosten € 30

Deze kosten komen te vervallen wanneer u de “natte schoonmaak” ook voor uw rekening neemt, te weten de gehele badkamer en keuken, vloer stofzuigen en dweilen.

Huisdieren

Huisdieren zijn alleen na overleg toegestaan op de camping, mits ze geen overlast veroorzaken en aangelijnd zijn. Wij verzoeken u eventuele “ongelukjes” op ons terrein op te ruimen. In de gîtes zijn huisdieren helaas niet toegestaan.

Energieverbruik

Onze prijzen van de gîtes zijn exclusief verwarmingskosten. U kunt te allen tijde voor € 25 per week of € 7,50 per kruiwagen hout kopen per houtkachel.

Back To Top