Skip to content

Waar is de supermarkt en is die op zondag open?

De camping af linksaf (voor de gites dus rechtsaf) en helemaal op het eind bij de rotonde rechtsaf . Na 500 meter staat u bij de Intermarché. Voor de Lidl gaat u bij de rotonde linksaf, weg helemaal vervolgen en over de brug rechtsaf. Bovenaan is de Lidl.
ALLE andere winkels zijn op zondag dicht.

Hoe werkt dat met de bakker?

De bestellijst hangt op het bord (rechts van het toegangshek van de camping). Naam invullen en welk brood je wilt hebben. Volgende morgen komt de bakker ± 08.45 op de camping (er wordt getoeterd). De bakker heeft een kopie van de lijst dus alleen je naam aanwijzen is al voldoende. Betalen doe je ook rechtstreeks aan de bakker (liefst met veel kleingeld en alleen contant).

Kan je het water drinken?

Het water uit de kraan is prima te drinken, je wordt er niet ziek van, hooguit heeft het een andere smaak dan je gewend bent.

Wat zijn de openingstijden van jullie zwembad?

In principe is het zwembad open van 09.00 – 21.00,

Na 19.30 wordt er NIET meer gegild want er zijn altijd kleine kinderen die dan al in bed liggen. Wordt er toch gegild gaat het zwembad meteen dicht.

Dussss…. “zachtjes schreeuwen” 

Is er wifi?

Op de camping is er gratis wifi bij de Table d’Hôte tafel zonder wachtwoord. Alle gites hebben eigen gratis wifi, ook allemaal zonder wachtwoord.

Hoe werkt dat met het kanoën?

Met de auto naar Confolens (voor de grote brug rechtsaf en na 100 mt je auto parkeren) Links op de grasoever liggen de kano’s. Kanoën kan elke dag, wij gaan op dinsdag mee.

De tocht duurt ± 2 uur en is voor alle kinderen te doen maar uiteraard te allen tijde voor uw eigen risico!!! Er zijn 3 stroomversnellinkjes met een verval van iets meer dan 1 meter. Geen “echte” wild water taferelen dus.

Wat eten we eigenlijk met de Table d’Hôte?

Geen idee, dat beslissen we pas op de dag zelf. Wij koken nooit met extreme smaken en nooit pasta (want dat eet je al genoeg bij de tent).

Heb je bepaalde dieetwensen (eisen) dan willen wij dat graag uiterlijk 24 uur van te voren weten.

Back To Top