Skip to content

Vanuit Utrecht richting Breda/Antwerpen/Gent, dan verder met de routebeschrijving.Voor hen waarbij Rotterdam handiger dan wel vertrouwder is : Bij Rotterdam richting Dordrecht.

Net over de Moerdijkbrug, de borden Antwerpen haven volgen, deze weg gaat naar de haven van Antwerpen, hier aangekomen de borden Gent volgen. Door de toltunnel heen. Na de toltunnel de borden Gent blijven volgen.

Op de snelweg weer aangekomen, de borden Lille blijven volgen, vlak voor Lille zie je een bord Parijs (deze niet nemen), borden Lille blijven volgen. Na een paar kilometer zie je een bord Parijs, deze volgen tot Parijs.

Bij Parijs aangekomen zie je net na het vliegveld (Charles de Gaulle), voorbij de laatste tunnel van het vliegveld, een bord Bordeaux aan je rechterhand. Deze blijven volgen, je gaat nu over de oostkant van Parijs. De borden Bordeaux blijven volgen.

Als je weer op de snelweg zit, de borden Bordeaux/Orleans blijven volgen. Net voor Orleans krijg je een afslag Clermont-Ferrand, deze afslag nemen en de borden Clermont Ferrand blijven volgen tot Vierzon. Bij Vierzon krijg je de afslag Limoges/Toulouse. Deze afslag nemen (einde tolweg). Borden Limoges blijven volgen tot afslag 23.

Bij afslag 23 ga je richting Bellac/Angoulême. Vanaf deze afslag is het nog ongeveer een uurtje rijden. Denk aan de camera’s op deze weg. De weg blijven volgen, voorbij Bellac de borden Angoulême blijven volgen. Op een gegeven moment zie je bordjes met Confolens staan, deze blijven volgen.

Ongeveer 4 km vóór Confolens zie je een bordje Saint Germain de Confolens staan. (Let op: Op de plaatsnaamborden afgekort, Saint Germain de C.) Het is een weg die licht naar beneden loopt. Aan de rechterkant staat het bord met “St Germain de C”. Hier linksaf slaan.

In Saint Germain de Confolens aangekomen moet je niet te hard rijden. Je komt binnen met een bocht naar rechts in de weg via een smal bruggetje over de Issoire, ongeveer 150m. na de brug zie je op de hoek Auberge La Tour (te koop J) aan je rechterhand. Hier ga je rechtsaf over de brug (over de Vienne)Let wel op want dit is echt een korte haakse bocht. Net na de brug, er staat recht voor je een bord met St. Radegonde, eerste weg gelijk linksaf. Dit is de D 71. Deze weg volg je en na 1,5 km zie je Le Petit Mas d’Ile aan je rechterhand.

!! Let op Le Petit Mas d’Ile is een paar honderd meter voorbij Le Mas d’Ile en we zijn gevestigd bijna boven op de heuvel !!.

Back To Top