Skip to content
Op een presenteerblaadje

Jouw “Tour de France“

De vakantieplanning. De eerste 10 dagen zijn geboekt en eenmaal in Frankrijk boek je die andere camping wel. Vaak komt dan de vraag : Weten jullie nog zo’n camping als deze?

Welke campings houden het eenvoudig, zijn gastvrij en ook kleinschalig? Waar je lekker veel ruimte hebt, een zwembad en/of meer(tje), een table d’hôte en een broodservice?

Een rondje kamperen, jouw eigen Tour de France, allemaal in het Zuidwesten van Frankrijk op niet meer dan 275 kilometer van elkaar. Vier campings met hetzelfde gedachtegoed, ruimte, rust & natuur, anders en toch gelijk, goed te combineren voor een heerlijke vakantie in Frankrijk.

Frankrijk
Le Petit Mas d'ile
Camping, gîte en houten huisjes bij P&B (Pébru)

In het Zuidoostelijke puntje van de Corrèze, op 1000 kilometer van Utrecht vind je Camping P&B.  Acht kampeerplaatsen verstrooid over het kampeerbos die allemaal zowel zon als schaduw bieden, twee “wild” kampeerplaatsen aan het privé meertje van 2500 m², een ingerichte Karstentent, een Gîte, drie houten huisjes en een ingepakte caravan staan voor je klaar.

Iedere dag vers brood op bestelling, twee maal per week aanschuiven bij de pizza en/of BBQ-burgeravond en diverse huisgemaakte maaltijden & jammetjes te koop.
Daarnaast behoort ook een 5-daagse fotografievakantie tot de mogelijkheden.

Op vakantie midden in de natuur, Patrick & Babs bieden je groots genieten op een klein domein.

Camping, gastenkamers en bungalowtenten bij Domaine Troteligotte

Domaine Troteligotte is een kleine camping gelegen in het Zuid-Franse departement Lot (46), regio Occitanie (voorheen Midi-Pyrénées) op ruim 1000 km van Utrecht.

Ons kampeerterrein heeft 6 ruime kampeerplekken en is geschikt voor tent, caravan en camper. Wij verhuren ook volledig ingerichte vintage tenten.
Op onze camping zijn huisdieren welkom, mits ze zijn aangelijnd.
Tevens zijn er drie kamers voor chambres d’ hôtes. In en rond de fermette is wifi gratis beschikbaar.

Heb je een keer geen zin om te koken dan kun je aanschuiven bij ons aan tafel (ook vegetarisch of  veganistische maaltijden).
Reg en Agnes bieden je een heerlijke vakantie in een geweldige omgeving.

Camping en gîtes bij La Grosse Talle

Op ongeveer 845km van Utrecht vind je De herenboerderij van La Grosse Talle in de Poitou-Charentes, regio Nouvelle Aquitaine. Het ligt ten Zuiden van Poitiers en op de hoogte van La Rochelle. Zowel de gîte, de studio, het appartement La Talle, als het Tiny house zijn heerlijke plekken om in te verblijven, maar kamperen op de minicamping met zes plaatsen kan natuurlijk ook.

Elke dag kan je je brood en croissantjes, en zelfs verse koffie, komen halen, inclusief een praatje met de gastvrouw. De table d’hôtes, de pizza-avonden en een zondags ontbijt zorgen voor een ontspannen en gezellige sfeer. Heerlijk genieten in een lekker zwembad of rechtstreeks vanaf het terrein een wandeling of fietstochtje maken om de rijke geschiedenis van het glooiende landschap te ontdekken. Uiteraard is hier de WIFI gratis.

Beer & Jan staan garant voor een uitstekende service en bekend om hun enorme gastvrijheid.

Camping & Gites bij Le Petit Mas d'Ile

Op 60km ten Noordwesten van Limoges in de Charente, op nog geen 900 kilometer van Utrecht, vind je Le Petit Mas d’Ile. Drie gîtes en een minicamping met 15 zeer ruime kampeerplaatsen en gratis WIFI. Geniet van twee à drie maal per week aanschuiven bij de table d’hôtes plus een frites avond, een ruim zwembad en de gelegenheid om een echt kampvuur te stoken.

Zoek je een gezellige gîte of kleine camping waar je de ruimte hebt, waar vriendelijkheid en gastvrijheid troef is, kom dan genieten bij Arthur & Caroline van Le Petit Mas d’Ile. Daarnaast behoort ook tot de mogelijkheden om buiten het hoogseizoen aan een sportieve trainingsweek deel te nemen.

De gezichten bij de accommodatie
Le Petit Mas d'ile
Back To Top