Ga naar hoofdinhoud
Zeg hebben jullie ook..........

Goedemorgen, hebben jullie ook wandelroutes? Heee Arthur, heb je voor mij een fietsroute van ongeveer 2 uur? Zeg, wat we gisteren gegeten hebben, mag ik daar het recept van hebben?

Het zal vast een belletje doen rinkelen bij menigeen. Hoe handig zou het zijn wanneer je tijdens de voorbereiding van je vakantie al diverse zaken zelf kan downloaden op je telefoon? Inderdaad, heel handig 🙂

Fietsen
Voorgerecht
Wandelen en fietsen
Inschrijven nieuwsbrief - Gratis

Wil je ook alvast je fiets- en/of wandelroutes gedownload hebben? Nu alvast een nieuw recept uitproberen? Of je alvast lekker inlezen in alles wat de Charente te bieden heeft en in het bijzonder rondom Le Petit Mas d’Ile?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, krijg direct de gratis downloadlink voor ons supermooie E-book en ontvang ook het wachtwoord voor onze digitale bibliotheek.

Naar de bibliotheek

Na inschrijving voor de nieuwsbrief ontvang je in je mailbox de downloadlink voor het E-book alsmede het wachtwoord voor de bibliotheek.

Klik vervolgens op de knop hieronder, typ het wachtwoord exact over in de lege balk, et voilà, je hebt toegang tot alle gratis documenten.

Nog geen wachtwoord? Schrijf je snel in voor de nieuwsbrief en het is in een paar clicks geregeld.

Back To Top