Skip to content
Zwembad

Ons zwembad, van 10×6 mt en maximaal 1.20m diep, bevindt zich aan de overkant van de camping, in de grote tuin van de boerderij. Alles veilig afgeschermd middels kindveilige hekjes, zodat de kleinsten niet ongezien het water in kunnen. Het zwembad wordt verwarmd middels solarbuizen en heeft een ruim en gezellig, deels overdekt, terras.

Kortom een heerlijke plek om lekker te luieren en de kinderen te zien spelen.
Liever maken we natuurlijk helemaal geen regels, maar om het voor iedereen veilig te houden is duiken en leren duiken vanaf de kant helaas echt verboden.

zwembad
zwembad
een gezellige gîte of een kleine camping
zwembad met terras
Zwembad met terras
zwembadeen gezellige gîte of een kleine campingzwembad met terrasZwembad met terras
Speeltoestellen
Speeltoestel schommelTafeltennis op de Camping, een goedkope vakantie

Op de camping zijn er uiteraard toestellen voor de kinderen aanwezig. Zo is er een klimnet opgehangen tussen houten palen, een grote dubbele schommel en uiteraard mag de tafeltennistafel niet ontbreken. In de tuin bij het zwembad staat ook weer een dubbele schommel en een kleiner klimtoestel.

Salle des Fêtes
Salle des fetessalle-de-fetes

Naast de ingang van de tuin bevindt zich onze “salle des fêtes”. Hier is de nodige informatie over de omgeving te vinden maar ook diverse spelletjes en wat leesvoer. In de zomer kan je hier ook de mooie etappes van de Tour de France kijken of misschien wel de Olympische Spelen of een groot voetbaltoernooi.

Tuin
Tuin met speeltoesteltuin

De zeer ruime en gezellige tuin ligt achter de boerderij. Hier bevindt zich ook het zwembad. Er zijn diverse zitjes, er staat een schommel en een speeltoestel en er ligt een jeu de boules baan. Overal in de tuin zijn schaduw- en zon plekken, maar ook rondom het zwembad is er keuze uit een plek in de zon of in de schaduw.

Bakker
bakker op de camping brood

Zes dagen per week komt de bakker uit Confolens ‘s morgens rond half 9 langs op de camping. Een dag van te voren vul je je wensen voor de volgende ochtend in op de broodlijst. Deze hangt ‘s ochtends op het mededelingenbord.

Bij onze bakker kan je helaas niet pinnen. De bakker komt alleen in het hoogseizoen zodra er 5 gasten of meer aanwezig zijn.

Parkeren
parkeerterreinParkeerplaats - leeg

Bij aankomst en vertrek mag de auto uiteraard het terrein op. Vanwege de spelende kinderen en het behoud van ons terrein blijft de auto verder op het parkeerterrein. Er zijn bolderkarren om de boodschappen naar de tent of caravan te brengen…….ook wanneer het eventueel regent verzoeken wij je niet met de auto naar je plek te rijden.

Kampvuur
Kampvuur voor kinderen

Midden op het grote veld van de camping is er de mogelijkheid om een kampvuur te maken. Hout mag je zelf sprokkelen en voor de veiligheid hou je natuurlijk altijd een emmer water paraat.

In geval van extreme droogte kan het voorkomen dat het niet is toegestaan om het kampvuur aan te steken.

Bar
bar-gezelligLoesje

Op het terras bij het zwembad staat een koelkast met wat gekoelde dranken. Wijntje, biertje en fris. Alleen maar in een schriftje opschrijven wat je pakt, verrekenen doen we bij vertrek.

Ivm alle blote voeten rondom het zwembad is het niet toegestaan om glaswerk mee te nemen binnen de omheining van het zwembad. Dus vergeet je mooie plastic wijn- en/of bierglazen niet, als je een wijntje of biertje binnen de omheining wilt drinken.

Voorzieningen in Confolens (2km.)

Confolens

is een gemeente in het Franse departement Charente (regio Nouvelle-Aquitaine) en telt 2855 inwoners (1999). De oppervlakte van Confolens bedraagt 19,0 km², de bevolkingsdichtheid is 150,3 inwoners per km². Confolens wordt in tweeën gedeeld door de Vienne. Over deze rivier liggen twee bruggen die voor de wederzijdse bereikbaarheid zorgen, waarbij via de oude brug slechts eenrichtingsverkeer is toegestaan.

Supermarkten Confolens

Supermarkten

In het dorp vindt u diverse supermarkten. Intermarche, Lidl

Back To Top