Skip to content

Boeken en annuleren 2021

Dit artikel heeft een update gekregen middels de blog “Onze Corona Garantie”

Zoals u vast gehoord heeft is iedereen wel klaar met het Corona virus, maar helaas is het virus nog niet klaar met ons. Maar dit jaar hebben wij met z’n allen laten zien dat je zelfs onder deze omstandigheden een perfecte vakantie kan hebben bij Le Petit Mas d’ile.

Voor het vakantieseizoen 2021 hebben wij daarom gemeend om soepelere boekings- en annuleringsvoorwaarden op te stellen. Wij hopen hiermee iedereen tegemoet te komen en eventuele teleurstellingen te kunnen voorkomen.

Boekingen gemaakt voor eind 2020

Voor alle reserveringen die gemaakt worden voor 31 december 2020 vragen wij een vast bedrag als aanbetaling. Voor de gites is dit € 500 en voor de kampeerplaatsen € 100 met een maximum van 50% van de totaal verschuldigde som. Van het resterende bedrag betaalt u dan 50% 4 maanden voor aankomst en 50% 2 maanden voor aankomst.

Wanneer het ministerie van Buitenlandse Zaken (BUZA) verklaart dat er 2 maanden of langer voor uw aankomstdatum NIET naar de Charente gereisd mag of kan worden vanwege Corona, dan krijgt u de volledige aanbetaling terug.

Wanneer die verklaring van BUZA binnen 2 maanden voor uw aankomst gedaan wordt, dan zal het aanbetaalde bedrag worden omgezet in een voucher die geldig zal zijn voor een verblijf in 2022 of 2023.

Voorbeeld :

U boekt gite De la Bonne voor 2 weken a € 795 pw = € 1.590 totaal
Aanbetaling € 500 daarna 2x € 545 resp 4 en 2 maanden voor uw aankomst.

Wanneer BUZA de Charente 10 weken voor uw aankomst tot verboden gebied verklaart (of de grenzen worden gesloten) dan zullen wij u direct € 1.045 terugbetalen.

Wanneer BUZA de Charente 6 weken voor uw aankomst tot verboden gebied verklaart (of de grenzen worden gesloten) dan zullen wij u een voucher sturen voor € 1.590 die tot eind 2023 geldig zal zijn.

Boekingen gemaakt op of na 1 januari 2021

Voor al deze boekingen gelden onze standaard voorwaarden zijnde 50% aanbetalen bij reserveren en 50% uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Bij annuleren in geval van de Corona maatregelen hanteren wij dan weer dezelfde regels als bij de boekingen gedaan voor 1 januari (zie hierboven)

Dus ook in 2021 bent u nooit uw geld kwijt bij Le Petit Mas d’ile en staat niets een mooie vakantie bij ons nog in de weg

LET OP : Wanneer er geen beperkingen zijn vanwege Corona dan gelden onze gewone voorwaarden. Dus denk te allen tijde aan uw standaard annuleringsverzekering.

Back To Top