Skip to content

De camping met grote plaatsen, veel groen en rust

Le Petit Mas d’íle

Een fantastische camping waar je echt nog kampeert in de natuur met heel heel veel ruimte en rust en gezelligheid.

Gezellige avonden met andere gasten tijdens de table d’hotes. Caroline bereidt heerlijke maaltijden en Arthur verzorgt de drankjes van rode, witte wijn, rosé, water tot wat sterkers aan toe.

Een camping waar je gastvrij wordt ontvangen en ze beschikken over een lekker zwembad, gelegen in de mooie tuin met de gites.

Op het veld kun je s’avonds nog een kampvuurtje maken waar je leuk rondom kunt zitten. Ook voor kleine kinderen is dit een ideale camping, overzichtelijk met wat speelattributen midden op het veld.

Zelfs op aanvraag kun je er sportlessen volgen die Caroline geeft rondom de camping en in de tuin. Met Arthur kan je op pad voor een flinke fietstocht, maar ook voor een hardlooproute draait hij zijn hand niet om. De bakker brengt s’ochtends de bestelde broodjes en stokbrood. En mocht je van brocantes en vide greniers houden dan kun je in deze omgeving je hart ophalen. Heel veel leuke grote en kleine marktjes volop in de omgeving.

Op sportief gebied kun je ook alle kanten op, prachtige wandelroutes vanaf de camping en ritten op de mountainbike zijn goed te doen met prachtige weggetjes door landschappen en leuke dorpjes.

In de omgeving leuke en heerlijke restaurants en in Confolens moet je gewoon naar de tearoom waar men de aller heerlijkste zelfgebakken taarten serveren.

Chique dineren in een kasteeltje in de buurt is ook echt een aanrader en een mooie belevenis. Wel even door Arthur laten reserveren!

Er zit wel 1 nadeel aan deze camping: als je hier geweest bent, neem je geen genoegen meer met een kleinere plaats op een andere camping J

Dus ook dit jaar gaan wij weer terug naar deze geweldige, heerlijke camping!

Back To Top