Skip to content

De tijd vliegt

Als je lol hebt

En dat hebben we uiteraard en al voor het 13e jaar. Zo schrijf je dat je geopend bent en zo zit er al weer 1/3 deel van het seizoen op. April en mei zijn bij ons altijd rustige maanden op de camping, maar niet in het huis. Dat zit 3 of 4 weken helemaal vol met atleten die een week komen trainen.

Maar ook de mensen met veel tijd, en meestal ook wat grijzen haren, komen dan weer voorbij op weg naar Portugal. Elke keer weer zijn ze dan verbaasd over de ruimte die ze bij ons aantreffen. Het gezellige kampvuur brandt dan nog niet, want dat blijft in eerste instantie toch iets voor de kinderen, maar het mag uiteraard wel aangestoken worden.

Er komt eens een caravan binnen en als ze dan eenmaal staan en wij zeggen dat dat onze kleinste plaats is zie je de ogen toch altijd wel wat groter worden. Ruime plaatsen en veel rust, dat blijft toch ons uithangbord. Tel daar de heerlijke table d’hote bij op en je snapt dat menigeen bij ons terug komt, hetzij voor 1 nacht op doorreis hetzij voor een paar dagen, een week of nog langer.

De dagen beginnen nu echt te lengen en met de hogere temperaturen is het buiten heerlijk. Boekje lezen onder de luifel of voor de tent, wie doet je wat? Het is tenslotte vakantie. De komende 4 weken kan iedereen nog profiteren van het laagseizoentarief. Op 6 juli gaat bij ons het hoogseizoen in met de daarvoor geldende prijzen. Dit is ook voor onze gites het geval.

Dus ga je vroeg met vakantie, profiteer dan nog even bij ons van de lage tarieven. Koken doen wij ook in het laagseizoen. Veelal zijn er dan nog weinig tot geen kinderen, dus als je dan ook nog op zoek bent naar echte rust………………jullie zijn allemaal van harte welkom.

Back To Top