Skip to content

De tijd vliegt

….. als je lol hebt

Nou, daar is geen woord aan gelogen. De eerste maand van het seizoen 2019 is al weer omgevlogen. De eerste campers zijn al weer op bezoek geweest. Gelukkig is er nog voldoende tijd om de zgn tussendoor klussen af te maken, zoals de renovatie van een buitenmuur. Afbikken en opnieuw voegen. In totaal toch 3 weken werk als je het helemaal alleen moet doen en je schouders heel wilt houden. Maar wat altijd tiptop is zijn onze grote kampeerplaatsen. Die liggen er altijd strak gemaaid bij.

Tussendoor nog even de verjaardag van Caroline gevierd en als verrassing “even” naar Nederland gereden voor de verjaardag van haar vader. Er kwamen al Franse gasten en dus ging ik deze keer even alleen als “surprise”. Nou dat was het inderdaad. Spreekwoordelijk vielen de ogen uit de kassen toen ik de kamer binnenstapte. Fantastisch etentje gehad, familie weer gesproken en nog snel wat Nederlandse boodschappen gedaan en toen weer terug.

Zaterdag 20 april stonden de eerste atleten op de stoep van onze eerste trainingsweek. Allemaal triatleten en ieder trainend voor een ander doel. Maar allemaal gingen ze na een fantastische week met de nodige tips en trics EN trainingskilometers weer naar huis. Deze week zijn we ons met z’n 4-en aan het voorbereiden voor de halve triathlon van Lacanau op 4 mei.

Maar in mei komen de eerste caravans al weer op bezoek en hebben wij nog heel wat snoeiwerk te doen rondom de camping en moet ik verder met de muurrenovatie. Het zwembad is ondertussen open en met de zon erbij warmt die al lekker op met onze fijne solar verwarminginsinstallatie. Uiteraard hopen wij meerderen van jullie (weer) te mogen verwelkomen komende  zomer. Mocht het een andere bestemming worden dan geldt nog steeds : tot ooit !

Back To Top