Skip to content

Een prachtig seizoen 2023 en op naar 2024

Een prachtig seizoen 😉

Wat een prachtig seizoen en jaar hebben we achter de rug! De zonovergoten dagen, gezellige gasten en de heerlijke verhalen die we mochten delen aan onze gezellige table d’Hôtes. Het was alweer voor het 17e jaar op rij een feestje om te mogen verzorgen en ook afgelopen jaar zal ons nog lang bijblijven. Maar we kunnen niet te lang blijven stilstaan bij de mooie herinneringen, want er staat ons nog zoveel moois te wachten in het komende seizoen en hopelijk seizoenen. Even een korte terugblik op de hoogtepunten van het afgelopen jaar en de spannende plannen voor de toekomst!

Een prachtig seizoen vol warmte en gezelligheid

Het afgelopen seizoen was een ware achtbaan van emoties in de ruimste zin van het woord, maar bovenal een tijd vol warmte en gezelligheid. Onze gasten, stuk voor stuk mooie en bijzondere mensen, hebben onze accommodatie(s) gevuld met warmte en positieve energie. Samen hebben we genoten van heerlijke maaltijden aan de lange tafels, onder de stralende sterrenhemel. De verhalen die we deelden, van avonturen in de omgeving tot persoonlijke hoogtepunten, doen ons altijd weer verbazen en doen ons zeker goed.

De kanotochten op de Vienne, de overheerlijke pizza’s die we aten bij Patavrap aan de rivier, mountainbiken en hardlopen ……. er is werkelijk voor iedereen wel wat te beleven. Laten we de Vélorail niet vergeten maar ook het Festival de Confolens en de oergezellige Marché des Producteurs. Je eigen eten uitzoeken en kopen bij de diverse kraampjes, dat laten bereiden indien nodig om vervolgens samen aan lange tafels een hele gezellige avond te hebben.

Het hoogtepunt van afgelopen jaar waren zonder twijfel onze eigen table d’Hôtes die we organiseerden. Lokale lekkernijen, internationale smaken en vooral veel gelach en gezelligheid vulden onze avonden. Het was een feest voor de smaakpapillen en een viering van de vriendschappen die zijn ontstaan onder het genot van een goed glas wijn dan wel een heerlijk pineautje. Wie had kunnen bedenken dat we, zonder het eerst te weten, naast een beroemde DJ aan tafel zaten?! Om zomaar even iets te noemen.

Vooruitzichten op een schitterend seizoen 2024

Terwijl we terugblikken op de mooie herinneringen van het afgelopen jaar, kunnen we ook niet wachten om jullie te vertellen over de opwindende plannen die we hebben voor het komende seizoen. Voor de meivakantie hebben we een zeer fraaie en verrassende aanbieding in petto met als kers op de taart een fantastische bonus voor de kinderen. Een unieke kans om te genieten van de prachtige omgeving, te ontspannen onder de zon en te proeven van de culinaire hoogstandjes die onze keuken te bieden heeft. Na de kerst ontvangen jullie de eerste “teaser”.

Maar dat is niet alles! Voor de kampeerliefhebbers die in juni op pad gaan, hebben we ook iets speciaals in petto. Een spetterende actie die ervoor zorgt dat jullie verblijf nog onvergetelijker wordt. Kamperen te midden van de natuurlijke pracht van onze omgeving, met speciale verrassingen en activiteiten, voor ieder wat wils. Je hoeft je er niet eens voor aan te melden, jullie ontvangen ook deze fantastische aanbieding vanzelf via de mail.

Samen op avontuur: Een oproep aan bestaande en toekomstige gasten

Maar laten we niet vergeten waarom we dit alles doen: Het is bij Ik Vertrek al meerdere keren gezegd : je gaat geen camping & gîtes beginnen om rijk te worden. Je doet dit omdat je het leuk vindt om te doen, om gasten een fijne tijd te bieden en om zelf op een andere, fijne manier te kunnen leven.. Dus, kom samen met ons op avontuur! Of je nu kiest voor de betoverende meivakantie-actie, de kampeeravonturen in juni of misschien wel tijdens het hoogseizoen? Wij kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen en samen nieuwe herinneringen te maken.

Dank voor een prachtig seizoen en een geweldig jaar!

Terwijl we met een dankbaar gevoel afscheid nemen van het afgelopen seizoen, kijken we ook al vol verwachting uit naar wat het komende seizoen ons zal brengen. Wij kunnen wel stellen dat wij, Caroline & Arthur, samen met al onze gasten in 17 jaar tijd een mooi, gezellig en leuk vakantieverblijf hebben gerealiseerd. Wij hopen hier de komende jaren een leuk vervolg aan te geven.

Voor nu wensen wij jullie allen fantastische feestdagen en alle goeds voor 2024. Op naar nieuwe avonturen, heerlijke maaltijden en onvergetelijke ontmoetingen! Hopelijk tot snel, onder de stralende zon van een nieuw seizoen.

Amicalement
Caroline & Arthur

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top