Skip to content

Op deze pagina geven we jullie een samenvatting van de belangrijkste zaken zoals onze accommodatie, de wandelingen, wandelapps, de maaltijden en de kosten.

Op deze pagina geven we jullie een samenvatting van de belangrijkste zaken zoals onze accommodatie, de wandelingen, wandelapps, de maaltijden en de kosten.

De Boerderijwoning

Le petit Mas d’ile is een oude Herenboerderij uit de 18e eeuw. In de boerderij zijn zowel kamers als gîtes gecreëerd. Voor onze wandelweken kan er gekozen worden uit de kamers “Vienne” of  “de Franse kamer. Heb je liever de beschikking over een eigen gîte (appartement)? Dat kan ok. Dan heb je de keuze uit “De Boerderijwoning” of uit “Gîte De la Bonne”.

Wat je keuze ook zal zijn, je hebt altijd de beschikking over een privé badkamer met wastafel, douche en toilet.

De wandelingen tijdens onze wandelweek zijn zeer afwisselend. Wandelingen door het bos, langs riviertjes en door dorpen. Weilanden met Limousin koeien, schapen, of met akkerbouw. Je kan het allemaal tegenkomen. Pak een terrasje in 1 van de vele dorpjes.

Alle wandelingen zijn aangegeven middels de bekende tekens van streepjes, haakjes en kruisjes. Het wijst zich letterlijk de weg vanzelf. Maar nog makkelijker is natuurlijk de wandeling te volgen middels een wandelapp.

Wandelpad langs voormalige wijngaard

De apps zijn al vaker ter sprake gekomen. Velen gebruiken al een wandelapp en toegegeven, het is ook erg makkelijk. Wij raden het gebruik van een app dan ook sterk aan tijdens onze wandelingen. Het kan gebeuren dat je zonder app een aanduiding van de route mist of niet ziet. met een app loop je altijd goed.

Al onze routes staan op Wikiloc. Vanaf deze app kan je ze zelf downloaden of ermee navigeren. Voor slechts € 9,99 per jaar heb je de beschikking over alle mogelijkheden van de app.

Wat is er fijner dan na een dag wandelen gewoon lekker aan te schuiven voor een heerlijke maaltijd? Onze wandelweken zijn dus op basis van volpension. Een heerlijk ontbijt met yoghurt, mueslie, brood, divers beleg, koffie, thee of melk. Een lunch met diverse soorten beleg, uiteraard ook een croissant en een warme snack. Wil je onderweg lunchen, dan krijg je een lunchpakket mee.

Tot slot natuurlijk het 3 gangen diner inclusief wijn of een ander drankje en koffie dan wel thee om het mee af te sluiten. Laten we zeggen dat er meerdere gasten met regelmaat terugkeren voor het eten wat Caroline bereidt.

Loesje

Zoals op de hoofdpagina en hierboven reeds vermeld zijn er meerdere mogelijkheden. Je boekt een appartement, kamer of een kampeerplek. Ook voor de kampeerders geldt dat we gezamenlijk eten in het tuinhuis.

De kosten per persoon per week zijn :

  • Gîte De la Bonne  –  € 570
  • Gîte De Boerderijwoning  –  € 450
  • Een tweepersoons kamer  –  € 400
  • Een kampeerplaats  –  € 240

In 2024 berekenen wij geen extra kosten voor 1 persoon op een kamer

Zwembad

een gezellige gîte of een kleine camping

Heerlijk relaxen na een fijne wandeling. Een drankje staat koud in de koelkast.

Tuinhuis

Gezellige tuinhuis van Belle Vue

Ons gezellige tuinhuis waar we de maaltijden serveren. Hier kan je ook te allen tijden koffie of thee pakken

Tuin

Tuin met zitjes

De meer dan ruime tuin met diverse zitjes. lekker in de schaduw of toch maar meteen bij het zwembad?

Heb je nog vragen? Stuur even een mailtje

Back To Top