Skip to content

Vakantie boeken 2021

Herken je dat? Je bedenkt iets waarvan je zeker weet dat het heel handig of nuttig is. En na een paar dagen of weken kom je er achter dat het eigenlijk helemaal niet zo is en anders zou moeten.

Nou, dat hebben wij nu ook met de recente aankondiging van de aangepaste boekings- en annuleringsvoorwaarden, want die zijn bij nader inzien dus niet zo handig en soepel als dat wij zelf bedacht hadden.

Geen risico

De knop moest hier even om en het moest eenvoudiger en duidelijker. Ondernemen is ook risico’s nemen maar ondertussen zijn wij er wel over uit en wel dat onze gasten helemaal niet bezig moeten zijn met “wat als”.

Daarom maken hebben wij het echt simpel gemaakt en wel :

Als er vanwege Corona een officieel verbod is om naar de Charente af te reizen dan kunt u kosteloos annuleren en mag u zelf aangeven of u het betaalde bedrag direct teruggestort wilt hebben, dan wel dat u alles doorschuift naar 2022.

Tevens mag u bij een reservering van een gîte voor 2 weken of meer de betaling ook in 3 termijnen voldoen, ipv de gebruikelijke 2 termijnen. Dit zal persoonlijk per mail worden afgestemd.

Voor alle andere gevallen van annuleren gelden onze standaard voorwaarden Vergeet dus niet uw eigen annuleringsverzekering af te sluiten!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top