Skip to content

Vakantietijd

 

Waarschijnlijk is dat momenteel het onderwerp waarover gesproken wordt. Je bent net geweest, je mag nog of je bent nu heerlijk met vakantie. Hoe dan ook, hier is het seizoen in volle gang en wat een leuke gasten hebben wij al mogen ontvangen en wat zijn er momenteel ook weer leuke families.


Kinderen van alle leeftijden tot en met tieners aan toe. Elk jaar weer mogen wij meer Belgische families ontvangen en wat een zalig volk is dat toch. Zo super beleefd, netjes en het taaltje…… ach heerlijk toch.

Als de kleinsten dan voor de eerste keer op een camping zijn……. Tja die kijken hun ogen uit. Glunderende gezichten, verbazing, blijdschap en verrassing, alles komt voorbij. Verjaardagen worden gevierd, kampvuur gemaakt, schommels hangen eigenlijk alleen ’s-nachts stil en het zwembad wordt echt van 9 tot 9 bezocht.

zwembad

Vakantie zoals vakantie hoort te zijn. Ook de table d’hote zit weer ouderwets overvol. We hebben de lijst amper opgehangen of de eerste families hebben zich al weer ingeschreven. Let je even niet op dan moet je al weer wachten tot de volgende maaltijd. Gezelligheid kent geen tijd en dat is te merken tijdens deze oergezellige avonden. De wijn vloeit rijkelijk, alle schalen gaan tot de laatste kruimel leeg om over de toetjes maar te zwijgen.

Wij gaan nog een fijne maand augustus tegemoet op de camping en wie weet wat er nog in september gebeurt. Iedereen een hele fijne vakantie gewenst en wie weet waar wij elkaar weer gaan treffen.

Back To Top