Skip to content
Gratis E-book voor jouw vakantievoorbereiding

Vakantie zoals vakantie bedoeld is

Zeg nou zelf, als die tent dan eindelijk op zijn plek staat of je hebt in je comfortabele gîte alle koffers en tassen uitgepakt, dan wil je de volgende dag niet gaan lezen en nadenken over hoe je die mooie Charente gaat ontdekken en wat je verder deze vakantie zal gaan doen.

Gelukkig zijn wij er ook nog en hebben wij daar al aan gedacht. Binnen een paar clicks kan je de eerste, ja, er wordt al aan een tweede gewerkt, editie downloaden van ons E-boek vol handige tips voor een fijn verblijf bij Le Petit Mas d’ile. Alvast veel leesplezier gewenst.

Overigens krijg je als bonus het wachtwoord voor “de bieb” met wandel en fietsroutes en recepten die je dan kan downloaden.

Gratis E-book
Let op

Je ontvangt na inschrijving nog 2 e-mailberichten. De eerste om je e-mailadres te bevestigen en de tweede met de downloadlink.
Een goede vakantie begint met een goede voorbereiding

Wat is jouw ervaring met ons E-book?

En nu zijn wij natuurlijk benieuwd wat je van het E-book vond? 🙂 Heb je het al gedownload en ook al doorgenomen? Dan zou het heel leuk zijn als je ons een korte review wilt sturen, ook met die dingen die beter kunnen, dan nemen wij dat weer mee in de volgende editie.

Back To Top