Skip to content
Eenvoudig aanmelden

Hartelijk dank voor je interesse in onze wandelweken. Wil je op de hoogte blijven van onze wandelweken dan hoef je alleen maar je e-mailadres en minimaal je voornaam in te vullen, daarna krijg je automatisch bericht omtrent onze wandelweken.

Maar er is meer :

Van 11-18 mei en van 8-15 juni 2024 gaan we deze weken voor het eerst organiseren en uitproberen. Hiervoor kan je je al inschrijven. In dit pdf bestand vind je de informatie voor dit jaar.

Er moet echter nog veel gebeuren aan de website om jullie van alle belangrijke informatie te kunnen voorzien.

Vanaf 2025 zal de website voorzien zijn van een apart wandelgedeelte waarop alles, maar dan ook alles te vinden zal zijn.

Testen

Wij zouden het heel leuk vinden wanneer er ongeveer 4 a 6 personen ons arrangement dit jaar al zouden willen testen in 1 van de hier boven genoemde weken. Wij willen voor 2025 een perfect arrangement aanbieden, dus jullie expertise komt dan zeer goed van pas.

In die week zullen wij dan iets speciaals voor jullie verzorgen. Wat dat is blijft een verrassing, maar we zullen jullie niet teleurstellen. Wil jij je aanmelden als “testwandelaar” en verrast worden in deze week, stuur dan een mailtje naar info@lepetitmasdile.com. Let wel, we hebben minimaal 4 aanmeldingen nodig.

Word jij onze testwandelaar?

Wandelen en fietsen
Verkeersbord

Back To Top