Skip to content

Wat vragen wij vandaag?

Wij krijgen vaak de vraag………….

Kunnen wij ook wat eerder komen? Tja, wat eerder komen. Gemakshalve ga ik nu even uit van een aankomst de camping. Bij ons zijn er geen vaste aankomst en vertrekdagen, dus dat maakt al niet veel uit. Maar vooral in het hoogseizoen gebeurt het natuurlijk vaak dat de ene plaats dezelfde dag wordt opgevuld door de volgende vakantieganger.

Niet heel gek natuurlijk want de beroemde vakantieperiode blijft altijd de laatste 2 weken van juli en de eerste 2 weken van augustus. Vooral in die tijd speelt de vraag dan ook op. Ook gebeurt het zeer regelmatig dat mensen komen vragen of ze nog 1 of 2 dagen langer kunnen blijven? Hoe zou dat nou komen. Zittend bij het kampvuur met een glaasje, sterke verhalen vertellend en praten over andere vakanties, mooie herinneringen of een poging wagen de wereldproblemen op te lossen.

Voor wat betreft de vraag “kunnen we eerder komen” zijn wij altijd heel duidelijk. Als de plek leeg is maakt het ons niet uit dat je voor 12 uur komt (de standaard vroegste aankomsttijd). Met regelmaat staan er mensen om 07.30 uur op de stoep met kleine kinderen …………. Ja, het ging vannacht zo lekker we zijn maar doorgereden.

Gelukkig is er in ons dorp een superfijne plek aan het water waar je kan zitten, wat kan eten en drinken of je kan zelfs, na 09.00 uur de eerste boodschappen gaan doen. De familie die gaat vertrekken moet natuurlijk wel in alle rust kunnen inpakken zonder dat de volgende familie “alvast de camping op rijdt” ……….. niets erger dan dat vinden wij.

kampvuur-nacht-sliderOok met de gites en appartementen gebeurt dit met regelmaat. Dat zijn altijd families die zonder caravan, vouwwagen of aanhangwagen rijden en dus ook altijd sneller ter plaatse zijn en helemaal als wij het “volgende vakantieadres” zijn komende vanuit de Dordogne. Meestal moet je rond 10 a 11 uur je appartement hebben verlaten, maar is de volgende pas tegen 3 a 4 uur in de middag beschikbaar………..want er moet wel goed schoongemaakt worden.

Ook die families bieden wij dezelfde opties en dat gaat gelukkig ook altijd goed. Dus lieve families, hou rekening met de aankomsttijden die wij aangeven. Alleen als de kampeerplaats dan wel het appartement al leeg is om welke reden dan ook bestaat er een mogelijkheid om eventueel iets eerder te arriveren. Allemaal een hele fijne vakantie gewenst.

Back To Top