skip to Main Content
De volledig ingerichte huurtent

De ouders slapen op een normaal tweepersoons bed (140×180) en de kinderen op een luchtbed. Verder is in deze tent natuurlijk ook weer alles aanwezig, van koelkast tot kooktoestel en van prullenbak tot picknicktafel met parasol.

Prijzen zijn inclusief alle toeslagen, gebruik van het zwembad en de douches. Wanneer je de tunneltent volledig schoongemaakt achterlaat, dus zoals de tent wordt aangetroffen, worden er geen schoonmaakkosten in rekening gebracht.

Er zijn 4 slaapplaatsen beschikbaar. Mochten jullie met meer dan 2 kinderen komen dan mag er uiteraard een tentje worden bij geplaatst.

Kindvriendelijk
Speeltoestellen
Gratis wifi
Kampvuur
Voorzieningen in de buurt
Modern sanitair

Prijs per week
vanaf :

€295,-

tot 6 personen
2 slaapcabines
Privé picknicktafel met parasol
Privé tarp
Wow....wat een gave tent
Volledig ingerichte huurtent
Volledig ingerichte huurtent
Ingerichte huurtent
ingerichte huurtent
Ingerichte tunneltent
tekening ingerichte huurtent
Volledig ingerichte huurtentIngerichte huurtentingerichte huurtentIngerichte tunneltenttekening ingerichte huurtent

Wat een heerlijke tent is dit zeg. Zomaar een opmerking van 1 van onze gasten. De slaapcabine is aan de binnenkant volledig zwart. De kinderen hebben nog nooit zo fijn geslapen op een camping. Verder uiteraard alle gemakken die je bij een huurtent mag verwachten.

Dit jaar gaan wij de tent ook als “hè hè we zijn er aankomsttent” dan wel de “ah wat jammer laatste nachttent” verhuren. Je leest er alles over op deze pagina.

De hè hè we zijn er tent

Je kent het vast wel, de reis zat tegen, je bent het zat om de tent op te zetten of je komt eigenlijk net te laat aan op de camping. Hoe fijn is het dan dat je de auto kan parkeren, je pakt je slaapzak of dekbed uit de auto samen met je toilettas en je bent klaar.

Vanaf het seizoen 2020 is het bij Le Petit Mas d’ile mogelijk om zowel op de dag van aankomst als de avond voor vertrek onze huurtent voor een nacht te boeken. Geen stress meer op de dag van aankomst of die ene regenbui waardoor je net niet alles droog kan inpakken.

En dat voor maar een heel klein bedrag extra. Voor nog geen € 20 extra boek je deze relaxte  huurtent al……..en dan heb je dus wel alles droog ingepakt en je kan echt op tijd vertrekken.

De “hè hè we zijn er tent” of de “droog ingepakt tent” ………… ideaal voor elk moment

Onze tarieven
Extra informatie
Beddengoed € 1 p.p.p.d.
Handdoekenpakket € 7,50
Kinderbedje gratis
Kinderstoel gratis
Schoonmaakkosten € 30
Toeristenbelasting € 0,20 pp ( > 18 jr)

Zijn er nog vragen of twijfels? Gewoon even een mailtje sturen!

Beschikbaarheid

Beschikbaar
Bezet

Aankomst:

Vertrek:

Volwassenen:

Kind. tot 10j.:

 

 

Zoeken...

0

Discount:


Samenvatting van je reservering

Dankjewel voor je reservering. We hebben je net een bevestiging gestuurd naar met de volgende details:

Aankomst: - Wijzig
Vertrek: - Wijzig
Aantal nachten:
Volwassenen: - Wijzig
Kind. tot 10j.: - Wijzig
Accommodatie: - Wijzig

Prijs van de accommodatie: €
Price includes:
prijs van de opties: -
Coupon discount amount: €
Discount amount: €

Aanbetaling: €

Totaalprijs: €

We kijken uit naar je komst!

Algemene voorwaarden

Er is geen actieve betalingsgateway. Activeer ten minste één gateway in de HBook instellingen (Hbook > Betaling)

Verwerken

 

Wat gaan we doen?

De omgeving van Le Petit Mas d’Ile is uitermate geschikt voor een fietstocht(je).
Kom je met een racefiets dan zijn minimaal 10 versnellingen geen overbodige luxe, maar de recreatieve fietser met een e-bike komt overal. Je kunt al kiezen uit fietstochten van 5 – 40 km. Alle routes zijn duidelijk aangegeven. Wij hebben ook nog eigen routes tot meer dan 100km lang.

Liever op de mountainbike? Ook dat kan en zelfs een fiets huren behoort tot de mogelijkheden.

Tot slot kun je ook een tochtje maken met de Vélo Rail. Met een traptrein (max. 5 pers) een traject afleggen over de oude spoorweg.

Meer info

Direct vanaf de ingang van Le Petit Mas d’Ile kunt u al beginnen aan één van de vele wandelingen in de directe omgeving. Voor elke wandeling hebben wij een routekaart beschikbaar en zelfs de allerkleinsten kunnen mee. De routes zijn erg duidelijk aangegeven. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Meer info

zembad-confolens

Voor zwemmen zijn er vele mogelijkheden in de directe omgeving. Je kan gaan zwemmen in een meer (Lac de haute Charante)en waar ook leuke strandjes zijn, maar ook kleine riviertjes zijn er voldoende om af te kunnen koelen. Confolens heeft een groot zwembad met glijbaan en duikplank, maar je kan natuurlijk ook bij ons gezellige zwembad blijven chillen.

Meer info

kano-confolens

Wat is er leuker dan een kanotocht te maken bij lekker warm weer? Het kan op elke dag, er is geen minimum leeftijd aan verbonden, maar uiteraard is de gehele kanotocht voor uw eigen risico.

Voor alle veiligheid krijgt iedereen een helm en veiligheidsvest. Het vest moet je aan, de helm moet je wel aannemen maar je bent niet verplicht hem op te zetten.

Meer info

paardrijden

Direct vanaf de camping een leuk tochtje per paard maken, hoe leuk is dat? Gevorderd of  beginner, alles is mogelijk. Zelfs een ritje met een rijtuig behoort tot de mogelijkheden.

Meer info

Voor elke leeftijd is er wel een mooi park te vinden. Van aapjes kijken bij Vallée des Singes tot grote klauterpartijen in Parc Aventure Massignac. Maar een bezoek aan Futuroscope mag eigenlijk niet ontbreken.

Meer info

festival-de-confolens

In de 2e week van augustus barst het “Festival de Confolens” altijd los. Groepen met fantastische zang en dans van zeer hoog niveau van over de hele wereld komen naar Confolens voor spetterende optredens. Met regelmaat zijn alle groepen in de straten van Confolens te zien en te horen, maar ook het bijwonen van een aantal optredens is uiteraard mogelijk. Een en al gezelligheid en een heerlijke sfeer in de stad.

Marche du Producteurs, rommelmarkten,  enz, enz

Meer info

chateau-la-rochefoucauld

Nee, dit is niet Chateau Meiland, maar Chateau Rochefoucauld. En niet 1, niet 2, nee, vele kastelen zijn er te bezoeken in de omgeving van Confolens. Sommige op afspraak, andere zijn altijd open met als hoogtepunt een verkleedpartij als ridder of als jonkvrouw.

  • Ruïne St Germain de Confolens
  • Oorlogsmonument Oradour sur Glane
  • Het “verkleedkasteel” Rochefoucauld
  • De mooie steden Angouleme, Poitiers en Limoges
  • Chateau Nanteuil en Vallée en Rochebrune

Meer info

Back To Top